HR-prikkels

Blijf op de hoogte van relevante HR-inzichten via onze kosteloze HR-artikelen, podcasts, quizzen en meer.   

21 resultaten
Podcast #7 Boost je recruitment met een slim referral systeem
Het referral systeem is een bewezen krachtpatser in rekrutering. Ontdek nu hoe je het implementeert zonder je team te frustreren!
Maandreminders - januari 2024
Vind hier de belangrijkste HR to-do's voor januari 2024.
Maandreminders - november 2023
Vind hier de belangrijkste HR to-do's voor november 2023.
Podcast #6. Applicant Tracking Systeem (ATS): alles wat je moeten weten over de selectie van deze software
Ontdek hoe een ATS je wervingsproces stroomlijnt en waardevolle gegevens verzamelt. Wij helpen je het perfecte ATS te vinden voor jouw organisatie en budget. Luister nu en optimaliseer je recruitment! Veel luisterplezier!
CV-parsing: hoe de film “The Matrix” je HR-realiteit beïnvloedt
Benieuwd hoe CV-parsing je confronteert met een dilemma dat lijkt op dat van Neo in de film “The Matrix”? Ontdek hoe CV-parsing je HR-realiteit beïnvloedt en hoe je er slim mee kan omgaan. Lees onze blog en kies je pil: rood of blauw?
Conflicten als kansen: 'The Walk from No to Yes' met William Ury
Conflicten kunnen een organisatie veel kosten, maar wat als we je vertellen dat ze ook kansen bieden? William Ury, een expert in conflictoplossing, heeft een concept ontwikkeld dat jouw perspectief op conflicten op de werkvloer kan veranderen. Ontdek het tijdens zijn inspirerende TEDx-talk, en leer hoe je de brug kunt slaan tussen "nee" en "ja"!
Podcast #5. Conflicten oplossen: gebruik erkende bemiddeling, een waardevolle werkwijze!
In deze aflevering, tijdens de week van de mediation, verkennen we de kracht van erkende bemiddeling. Ontdek waarom het vaak een snelle, kostenefficiënte en effectieve oplossing is voor conflicten aan te pakken op het werk. Veel luisterplezier!
Strijd om de troon: conflicthantering in de topreeks ‘Succession’
Deze week is het week van de mediation. Bij HR-gids zoomen we in op conflicthantering aan de hand van een spannende serie: 'Succession'. Hoe zou jij reageren als je in de schoenen van Kendall of Logan Roy stond? Lees onze blog en ontdek het zelf!
Categorieën
(3)
(1)
(1)
(4)
Tags