HR-shop

Jouw one-stop shop voor betrouwbare, geïntegreerde HR-dossiers en documenten. Alle informatie wordt regelmatig bijgewerkt volgens de laatste HR-updates door onze experts.

5 resultaten
dossier
Dossier - zoeken naar nieuwe medewerkers

Zoek je nieuwe medewerkers op een slimme en effectieve manier? Ontdek in dit dossier hoe je een strategische personeelsplanning, een sterke employer branding en de juiste zoekmethoden kunt opzetten en toepassen. Dit dossier is een must-have voor elke organisatie die wil groeien met de beste talenten.

Lees meer
€750,00
(excl. 21% btw)
€907,50
(incl. 21% btw)
dossier
Dossier - Loonbonus

Ontdek de kracht van de loonbonus: een voordelig extralegaal voordeel voor jouw team, zonder de loonnorm te overtreden. Ons online dossier is jouw ervaren gids bij het vormgeven van een passend loonbonusplan, inclusief praktische inzichten en voorbeelden. Zo kan jij direct aan de slag!

Lees meer
€250,00
(excl. 21% btw)
€302,50
(incl. 21% btw)
dossier
Dossier - Fietsleaseplan

Kies voor deze online gids en creëer vlot een fietsleaseplan op maat, met behulp van praktische inzichten en gebruiksklare documenten. Dit biedt een kostenefficiënt extralegaal voordeel én stimuleert het welzijn van je team. Het dossier bevat alles wat je nodig hebt en is meteen toepasbaar in de praktijk!

Lees meer
€750,00
(excl. 21% btw)
€907,50
(incl. 21% btw)
abonnement
Abonnement - HR-wijzers

Laat je een jaar lang gidsen door 60 onafhankelijke, direct toepasbare en actuele online adviezen. In klare taal begeleiden we jou in alle HR-domeinen. Tweewekelijks ontvang je 3 adviezen (niet in juli & augustus), inclusief verhelderende voorbeelden of handige bijlagen. 

Lees meer
€1.000,00
(excl. 21% btw)
€1.210,00
(incl. 21% btw)
document
Een geschikt Applicant Tracking Systeem (ATS) kiezen.

Optimaliseer je recruitmentproces met onze twee waardevolle documenten: het eerste begeleidt je stap voor stap bij het kiezen van het juiste ATS voor jouw organisatie, terwijl het tweede je een diepgaand inzicht geeft in 177  ATS-functionaliteiten. 

Lees meer
€100,00
(excl. 21% btw)
€121,00
(incl. 21% btw)