Bekijk me als

Een online HR directeur die je gidst doorheen HR uitdagingen

image_alt
Biografie
  • 45 jaar
  • 24 jaar HR-ervaring
  • Erkend bemiddelaar
Spotify
spotify
Scan de code met je Spotify app

Het duurde even voor mijn kogel door mijn kerk was. Zou ik een platform starten met de beste adviezen voor HR professionals en bedrijfsleiders? Best een lastige beslissing, want indien ik ervoor zou gaan dan moest het ook écht goed zijn. Er waren reeds enkele opties beschikbaar, maar nergens vond ik het volledige, handige, betaalbare antwoord op prangende HR-vragen. Doen? Niet doen? Ik heb best even getwijfeld!

Ik ben 45 jaar, dus een kind van de nineties. Op Spotify ontdek je fantastische playlists uit het decennium dat ons President Mandela bracht (wie had dat ooit durven denken!), de hereniging van Oost en West-Duitsland (weg met die verdomde muur!), de eerste iMac van Apple (damn, da’s een mooie machine!). Stap mee in m’n vibe en scan met je Spotify app de Spotify code. Met deze muziek in de oren werkte ik aan mijn visie en mijn plan.

Na enkele maanden voorbereiden was het zover: welkom bij mijn HR-gids! Ik ben al 24 jaar geboeid door human resources. In die periode hielp ik enkele mooie bedrijven met hun HR-uitdagingen - steeds als lid van een directieteam. Innovatieve verloningsplannen ontwikkelen en implementeren, fusies doeltreffend begeleiden op HR-vlak, onderhandelen met vakbonden over CAO’s? Been there. Voeg daaraan toe dat ik ook KMO’s help met hun HR beleid. Digitale onboarding opzetten, employer branding uitbouwen of het personeelsverloop terugdringen? Check! Zo ken ik als geen ander de uitdagingen voor HR-afdelingen, hun behoeftes, hun hoop en hun vrees. Goed om weten: ik ben ook een erkend bemiddelaar. Ook goed om weten: dit platform is meer dan enkel mezelf, ik werk samen met vakspecialisten uit verschillende specialisaties en domeinen.

Bedrijfsleiders en HR-professionals helpen in hun zoektocht naar praktische en betrouwbare HR-adviezen geeft me energie. Praktijkervaringen in HR-afdelingen leerden me de uitdagingen van HR-professionals en bedrijfsleiders. Het zijn net die uitdagingen die me motiveren om hen te helpen en te ontzorgen. Hun feedback dat ik een vraag vanuit verschillende perspectieven kan bekijken - ook buiten het HR-gebied - om zo volledige en duidelijke antwoorden te formuleren, vormde een extra bevestiging van mijn besluit!

Deze drie waarden leiden mij: integriteit, zorg en daadkracht. Ze vormen een betrouwbaar fundament voor mijn HR adviezen die meteen toepasbaar zijn. 

HR-gids is onafhankelijk en de informatie is steeds brandend actueel. Bekijk me gerust als een online HR directeur die bedrijfsleiders en HR professionals - in samenwerking met de juiste experts - gidst doorheen HR-uitdagingen. Graag word ik ook jouw gids!