Welkom bij HR-gids!

Welkom bij HR-gids, jouw ultieme vraagbaak voor alle uitdagingen binnen jouw privébedrijf op het gebied van Human Resources. Met onze onafhankelijke, praktische en up-to-date adviezen bespaar je tijd, geld en zorgen bij het ontwikkelen van je HR-beleid.

Waarom kiezen voor HR-gids?


Bij HR-gids staat het krachtige concept van gidsen centraal in onze aanpak. Onze missie gaat verder dan alleen informeren, wij zijn vastbesloten om je te begeleiden tijdens elke stap van je HR-reis. Of je nu advies nodig hebt over effectieve communicatie met je HR-leveranciers, het optimaliseren van je wervingsproces, het ontwikkelen van effectieve trainingsprogramma’s of het implementeren van innovatieve arbeidsvoorwaarden: wij zijn jouw betrouwbare gids.

Verken hieronder de verschillende adviesopties die we aanbieden en kies de optie die het beste aansluit bij jouw unieke behoeften. Ontdek ook onze HR-prikkels, die je kosteloze HR-inzichten bieden in de vorm van artikelen, podcasts, quizzen en meer. Neem daarom regelmatig een kijkje op deze site, volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van relevante en recente HR-ontwikkelingen.


HR-wijzers

Zet relevante en recente ontwikkelingen binnen Human Resources direct om in de praktijk met een abonnement op onze HR-wijzers. Gedurende één jaar ontvang je 60 krachtige, relevante en volledig onafhankelijke HR-adviezen in duidelijke taal, samengesteld door vak-experts. Eén jaar lang ontvang je tweemaal per maand 3 uitgewerkte adviezen (niet in juli & augustus), inclusief voorbeelden en nuttige bijlagen.

HR-shop

Bespaar tijd, geld en zorgen met je HR-beleid door gebruik te maken van gebruiksklare documenten en uitgebreide dossiers over relevante HR-onderwerpen, samengesteld door onze HR-experts. Je kunt ze onmiddellijk toepassen in je bedrijf.

HR-OnCall

HR-OnCall is de perfecte aanvulling op onze andere diensten als je persoonlijk advies nodig hebt. Of het nu gaat om een strategische HR-beslissing of om advies op maat, een toegewijde HR-gids verdiept zich in jouw specifieke situatie, staat je bij en adviseert je om jouw HR vraag op te lossen.