HR-inzicht
15 september 2023

Morgen begint de Week van de Mobiliteit en wij springen op de fiets!

Maak je klaar voor een boeiende rit, want volgende week op maandag, dinsdag en woensdag brengen we je podcasts, vol inzichten, om jou te helpen een top-notch fietsleaseplan op te zetten voor jouw medewerkers.

Dit zijn de onderwerpen:

  • Aflevering 1 (op maandag 18/9/2023): Ontdek waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste diefstalverzekering voor je bedrijfsfietsen. De verschillen tussen verzekeraars en polissen zijn groot! En dat weet je maar beter vooraf!
  • Aflevering 2 (op dinsdag 19/9/2023): Fietsonderhoud: een slimme investering voor meer rijplezier. Leer waarop je moet letten bij het kiezen van een onderhoudspakket en/of budget voor je bedrijfsfietsen, nu fietsleasing en elektrische fietsen in populariteit toenemen.
  • Aflevering 3 (op woensdag 20/9/2023): De fietsvergoeding: €0,27/km of toch een ander bedrag? Begrijp de ins en outs van de fietsvergoeding en ontdek waarom sommigen wellicht niet het volledige bedrag ontvangen. Alles wat je moet weten in deze podcast!

Markeer dus 18 september in je agenda, want dan lanceren we onze allereerste podcastaflevering gewijd aan dit populaire onderwerp!

#Fietsleaseplan #Podcast #HR #HRM #Mobiliteit #DuurzameMobiliteit #HRgids #WeekVanDeMobiliteit

Share: